...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

AMSTERDAM WEST

De lekkerste sushi van Amsterdam west razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Vrijheidslaan 93-91
1079 KJ Amsterdam

Tel: 020 760 1328

bezorgtijden

maandag

16:00 - 21:45

dinsdag

16:00 - 21:45

woensdag

16:00 - 21:45

donderdag

16:00 - 21:45

vrijdag

16:00 - 21:45

zaterdag

16:00 - 21:45

zondag

16:00 - 21:45

openingstijden

maandag

12:00 - 21:30

dinsdag

12:00 - 21:30

woensdag

12:00 - 21:30

donderdag

12:00 - 21:30

vrijdag

12:00 - 21:30

zaterdag

12:00 - 21:30

zondag

12:00 - 21:30

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Amsterdam west


Mercatorplein 7H
1057 BX Amsterdam

Sushi Amsterdam west

Het was een tijdje geleden nog een van de ‘mindere’ wijken van de stad, maar dat is nu toch écht verleden tijd! Amsterdam West is in korte tijd opgebloeid tot een jonge en trendy wijk vol toffe bezienswaardigheden, winkels en creatieve hotspots. Of je nu enthousiast raakt van historische panden in Amsterdam Oud-West of jouw blik liever laat vallen op de creatieve hotspots in Amsterdam Nieuw-West: een dagje vertoeven in Amsterdam West is altijd een goed idee.

Slaagt Amsterdam er ook in om jouw hart te veroveren? Wij kunnen ons haast niet anders voorstellen! Het culturele Westerpark met mooie historische gebouwen en nostalgische wijken in Amsterdam West zorgt ervoor dat ook jij je ogen uitkijkt. En wil jij echt een onvergetelijke dag beleven? Dan ben je bij Mr. Sushi, de beste sushi Amsterdam West, aan het juiste adres. Niet eindeloos hoeven wachten op een tafeltje in een druk restaurant, maar snel en eenvoudig sushi bestellen Amsterdam West!

Sushi West Amsterdam bestellen

Jij vraagt wij maken – Mr. Sushi. En dat zeggen we niet voor niets. Want het enige wat jij hoeft te doen is onze menukaart te bekijken en jouw favoriete gerechten bij elkaar te sprokkelen. Is je bestelling geplaatst? Dan gaan onze sushi experts direct aan de slag met het rollen van de beste sushi Amsterdam West, het samenstellen van jouw poké bowl of het bereiden van onze heerlijke bites & extra’s. En dat is lang niet alles, want jij bepaalt helemaal zelf of jij je sushi (thuis of buiten de deur) laat bezorgen of gezellig bij ons komt afhalen. Wij kunnen ons voorstellen dat jij in Amsterdam Nieuw West sushi liever laat bezorgen, terwijl je in Oud West sushi liever zelf komt ophalen.

Kom jij jouw sushi het oppikken? Dan doen wij er alles aan om jouw sushi bij aankomst al klaar te zetten. Laat jij je sushi het liefst bezorgen? Dan verschijnen onze bezorgers binnen no-time bij jou op plaats van bestemming. Sushi bestellen Amsterdam West is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ruim aanbod sushi Amsterdam WEST

Omdat we iedereen willen laten genieten van de beste sushi Amsterdam West, vind je op onze menukaart een enorme diversiteit aan traditioneel Japanse sushi gerechten. En zelfs als je vegetarisch, vegan of glutenvrij eet zijn er talloze opties. Natuurlijk begrijpen we dat een keuze maken dan niet altijd even makkelijk is. Daarom lichten wij speciaal voor jou onze favorieten uit: Season Special, Crispy Veggie, Poke Bowl Spicy Tuna en onze welbekende Tempura Ebi Roll. Nog steeds moeite met het maken van een keuze? Ga dan voor één van onze boxen en laat je verrassen door allerlei authentieke smaken. Sushi bestellen Amsterdam West: let’s go!

Sushi bestellen Amsterdam West

Wij kunnen ons goed voorstellen dat ook jij inmiddels enorme trek hebt gekregen Gelukkig staat Mr. Sushi West Amsterdam te popelen om jou te verblijden met de lekkerste sushi in town. Waar wacht je nog op? Sushi bestellen Amsterdam West doe je eenvoudig online. Bekijk de aanbiedingen en leg jezelf eens goed in de watten!