...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

UTRECHT

De lekkerste sushi van Utrecht razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Wittevrouwenstraat 40
3512 CV Utrecht

Tel: 030 760 10 18

bezorgtijden

maandag

12:45 - 21:45

dinsdag

12:45 - 21:45

woensdag

12:45 - 21:45

donderdag

12:45 - 21:45

vrijdag

12:45 - 21:45

zaterdag

12:45 - 21:45

zondag

12:45 - 21:45

openingstijden

maandag

12:30 - 21:45

dinsdag

12:30 - 21:45

woensdag

12:30 - 21:45

donderdag

12:30 - 21:45

vrijdag

12:30 - 21:45

zaterdag

12:30 - 21:45

zondag

12:30 - 21:45

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Urecht


Wittevrouwenstraat 40
3512 CV Utrecht

Sushi Utrecht

Het is de vierde stad van Nederland én wordt vaak gezien als het intieme alternatief voor Amsterdam. Dat kan er maar één zijn: Utrecht natuurlijk! Deze bruisende stad is bijzonder mooi en heeft daarnaast verrassend veel in petto. Utrecht kent grachten en parken, een tal van horeca, interessante musea, historische gebouwen én minstens zo belangrijk: een gezellig winkelcentrum waar shopliefhebbers zich helemaal uit kunnen leven.

Wat mag in een levendige (studenten)stad als deze niet ontbreken? Een sushirestaurant natuurlijk! Gelukkig vind je niet veel verder van Utrecht Vaartsche Rijn de beste sushi van Utrecht! Waar dat precies is? Bij Mr. Sushi Utrecht natuurlijk! En je komt niet voor verrassend lange rijen te staan, want je kunt jouw favoriete sushi gerechten zelf afhalen of laten bezorgen. Of je nu sushi wilt bestellen als lunch of avondeten, een hapje tussendoor of om samen met vrienden te genieten bij een filmavondje, via Mr. Sushi Utrecht is dat zo geregeld! Dus, wil je graag ervaren hoe de lekkerste sushi in Utrecht smaakt? Dan weet je waar je moet zijn!

Sushi bestellen Utrecht

Ken je dat? Van die dagen dat dat je niet vooruit te branden bent óf juist in vuur en vlam staat? Gelukkig heeft Mr. Sushi Utrecht in beide gevallen de ideale oplossing voor jou, namelijk sushi bestellen in Utrecht! Want laten we eerlijk zijn: sushi is altijd een goed idee en helemaal als je zelf kunt kiezen uit sushi in Utrecht bestellen en sushi afhalen in Utrecht. Ga je vandaag liever niet de deur uit, maar plof je liever neer op de bank? Dan is sushi laten bezorgen in Utrecht de perfecte manier om jouw honger te stillen. Ga je graag de deur uit omdat je het simpelweg fijn vindt om een frisse neus te halen of ben je in de buurt van het centrum? Dan biedt sushi afhalen in Utrecht de ideale uitkomst! Plaats van tevoren je bestelling, zodat wij terwijl je naar sushi in Utrecht centrum loopt, al aan de slag kunnen met het maken van jouw bestelling. Des te sneller kun jij jouw tanden kan zetten in de beste sushi van Utrecht!

Vegan sushi Utrecht

Ultiem genieten staat bij Mr. Sushi Utrecht voorop! Wij vinden het belangrijk dat er genoeg keuze is en dat onze sushi een glimlach tovert op ieders gezicht. Daarom hebben wij voor vlees- en visliefhebbers, maar ook voor vega en vegan liefhebbers genoeg lekkers op de menukaart staan. Zo kan iedereen kennismaken met de beste sushi van Utrecht! Dus, ben je op zoek naar vegan sushi in Utrecht? We got ya! Bekijk onze menukaart en kies uit onze vegan rolls, vegan boxen en vegan poké bowls. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Sushi Utrecht is zo besteld!

Ben jij ervan overtuigd dat jouw maaltijd voor vanavond sushi gaat worden? Goede keus! Bekijk onze menukaart en bestel jouw sushi binnen enkele minuten via onze website. Heb je gekozen voor sushi bezorgen in Utrecht? Dan staan onze bezorgers binnen no-time bij jou op de stoep. Afhalen kan natuurlijk ook in ons filiaal Mr. Sushi Utrecht. Bovendien spaar je bij iedere bestelling punten die je kunt inleveren tegen korting. Dat is nog eens voordelig genieten!