...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

HEERHUGOWAARD

De lekkerste sushi van Heerhugowaard razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Raadhuisstraat 7
1701 EK Heerhugowaard

Tel: 072 785 29 16

bezorgtijden

maandag

16:00 - 21:15

dinsdag

gesloten

woensdag

16:00 - 21:15

donderdag

16:00 - 21:15

vrijdag

16:00 - 21:15

zaterdag

16:00 - 21:15

zondag

16:00 - 21:15

openingstijden

maandag

14:00 - 21:15

dinsdag

gesloten

woensdag

14:00 - 21:15

donderdag

14:00 - 21:15

vrijdag

14:00 - 21:15

zaterdag

14:00 - 21:15

zondag

14:00 - 21:15

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Heerhugowaard


Raadhuisstraat 7
1701 EK Heerhugowaard

Sushi Heerhugowaard

Aan de naam is niets gelogen, want Heerhugowaard is zekerste weten de moeite waard! Dit moderne dorp is dé place to be en dan met name voor natuurliefhebbers. Huur een fiets of trek er al wandelend op uit voor een prachtige tocht door de natuur en omgeving en laat je verrassen door de monumentale gebouwen. Deze vertellen je alles over de geschiedenis van Heerhugowaard. Zelfs als shoppen jouw nummer één prioriteit is, is een bezoek aan Heerhugowaard een goed idee. In het centrum vind je namelijk een tal van gezellige winkels waar jij je helemaal uit kunt leven. En of dat nog niet genoeg is, leent Heerhugowaard zich perfect voor een avondje naar de bioscoop of het theater. Kortom: Heerhugowaard is van alle markten thuis!

Natuurlijk heb je na een middagje wandelen, fietsen of shoppen enorme trek gekregen. Als je dan ook nog eens een avondje gaat bowlen of naar het theater wil is het wel zo fijn als je buik is gevuld met een lekkere maaltijd. En waar haal je zo’n maaltijd?

Bij Mr. Sushi in Heerhugowaard! Hier vind je de beste sushi van Heerhugowaard en kun je genieten van allerlei authentieke Japanse gerechten. Bovendien is sushi bestellen in Heerhugowaard zo gedaan! Niet hoeven wachten voor een druk restaurant, maar binnen no-time jouw sushi in handen is toch ook wat jij wil?

Sushi bestellen Heerhugowaard

Of sushi bestellen in Heerhugowaard snel én eenvoudig kan? Jazeker! Bij Mr. Sushi in Heerhugowaard kun je online het menu bekijken en direct je bestelling plaatsen. Dit doe je vanaf je werkplek, de bank of ergens in de buitenlucht. Waar je ook bent, onze bezorgers komen zo snel mogelijk jouw kant op en verblijden jou met de beste sushi van Heerhugowaard. Makkelijk toch?

In plaats van sushi bezorgen in Heerhugowaard kun je natuurlijk ook kiezen voor sushi afhalen in Heerhugowaard. Als je dan toch in de buurt bent of een frisse neus wilt halen begrijpen wij dat je net zo graag onze kant op wil komen. Natuurlijk ben je dan van harte welkom voor sushi afhalen in Heerhugowaard. Plaats jouw bestelling vooraf zodat onze sushi experts direct aan de slag kunnen voor jou. Zo zorgen we ervoor dat we je bestelling kunnen voorbereiden en klaar is bij aankomst.

Ruim assortiment bij Mr. Sushi Heerhugowaard

Onze menukaart staat vol met wel meer dan honderd authentieke Japanse gerechten en dus is er altijd genoeg keuze. En niet alleen voor vis- en vleesliefhebbers, maar ook voor vega en vegan eters hebben wij alles wat hun hartje begeert. Zo vind je allerlei rollen met alleen groenten, maar ook rollen met vleesvervangers, zoals onze Vegan Tempura Ebi Roll en Vegan Soft Shell Ebi Roll. En geloof me: deze zijn nét zo lekker als de vis en vlees varianten. Natuurlijk begrijpen we ook dat de een een grote eter is, terwijl de ander aan een kleine portie sushi al snel genoeg heeft. Gelukkig maakt dat helemaal niet uit bij Mr. Sushi in Heemstede. In ons assortiment vind je namelijk losse rollen en verschillende kleine bites, maar ook complete sushi boxen! Voor welke gerechten ga jij vandaag?

Ruim assortiment bij Mr. Sushi Heerhugowaard

Sushi bestellen in Heerhugowaard doe je uiteraard bij Mr. Sushi. Ontdek snel onze aanbiedingen!