...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

Zevenaar

De lekkerste sushi van Zevenaar razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Rembrandplein 20
6901 DP Zevenaar

Tel: 0316 254 601

bezorgtijden

maandag

14:05 - 21:25

dinsdag

14:05 - 21:25

woensdag

14:05 - 21:25

donderdag

14:05 - 21:25

vrijdag

14:05 - 21:25

zaterdag

14:05 - 21:25

zondag

14:05 - 21:25

openingstijden

maandag

14:00 - 21:30

dinsdag

14:00 - 21:30

woensdag

14:00 - 21:30

donderdag

14:00 - 21:30

vrijdag

14:00 - 21:30

zaterdag

14:00 - 21:30

zondag

14:00 - 21:30

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Zevenaar


Rembrandplein 20
6901 DP Zevenaar

Sushi Zevenaar

Zevenaar, een stad in de Gelderse Liemers, is meer dan alleen een plek op de kaart. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 11e eeuw en het is de hoofdplaats van de gemeente Zevenaar. Het is de thuisbasis van tal van monumenten, waaronder de middeleeuwse Burcht Sevenaer, die een cruciale rol heeft gespeeld in de strijd om de Liemers. Het is ook de thuisbasis van carnaval, dat elk jaar weer veel mensen trekt. En wist je dat de stad al meerdere namen heeft gehad? Zo stond het in de middeleeuwen bekend als Sevenaer, Zevenair of Zeveren. Tijdens de Franse overheersing kreeg Zevenaar de naam Septmebre en later Zevenaar.

En na een dag vol bezienswaardigheden en activiteiten in de stad, is er niets beters dan ontspannen bij Mr. Sushi. Of je nu zin hebt in heerlijke sushi rollen, verse sashimi of smaakvolle sushi boxen, je vindt het allemaal bij Mr. Sushi in Zevenaar.

Mr. Sushi Zevenaar: Dé plek voor de lekkerste sushi

Na een dag vol avonturen in het historische Zevenaar snak je vast naar een smakelijke maaltijd. En wat is er nou beter dan een snelle en verse sushi maaltijd? Bij Mr. Sushi Zevenaar hebben wij de oplossing voor jouw cravings! Onze uitgebreide menukaart biedt talloze heerlijke sushi opties waaruit je kunt kiezen. Een bestelling plaatsen is bij ons zo geregeld en wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren kunt genieten van de beste sushi in Zevenaar! Of je nu kiest voor bezorgen of afhalen, het is helemaal aan jou.

 

Misschien wil je wel ontspannen en lekker thuisblijven, of misschien heb je juist zin om de prachtige omgeving van Zevenaar te verkennen. Onze bezorgers brengen de sushi gewoon naar jou toe, of kom gezellig bij ons langs om jouw favoriete gerechten af te halen. In ons restaurant bereiden wij de sushi met de meest verse ingrediënten, zodat jij zeker weet dat je de lekkerste sushi van Zevenaar proeft.

Sushi bestellen Zevenaar: ruim assortiment bij Mr. Sushi!

Geen zorgen meer over het vinden van jouw favoriete sushi gerecht, want bij Mr. Sushi in Zevenaar hebben we alles op het gebied van Japanse gerechten! Onze ervaren chefs zijn er voor jou, of je nu dol bent op vis, veganistisch eet of liever een complete sushi box of poké bowl wilt. En met zoveel keuzemogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken over keuzestress. We bieden naast grote gerechten ook genoeg kleine gerechten aan, zodat je kunt genieten van verschillende smaken en stijlen. Bij ons is sushi bestellen in Zevenaar zo gepiept!

Sushi bestellen bij Mr. Sushi Zevenaar

Haal die comfy broek maar uit de kast, zet je favoriete serie aan en open onze menukaart. Jouw favoriete sushi-gerechten zijn slechts enkele klikken van je verwijderd. Dus waar wacht je nog op? Sushi bestellen Zevenaar, here we come!