...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

HORST

De lekkerste sushi van Horst razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Groenewoudstraat 1
5961 VD Horst

Tel: 077 390 50 65

bezorgtijden

maandag

16:00 - 21:00

dinsdag

16:00 - 21:00

woensdag

16:00 - 21:00

donderdag

16:00 - 21:00

vrijdag

15:00 - 21:00

zaterdag

15:00 - 21:00

zondag

15:00 - 21:00

openingstijden

maandag

15:00 - 21:00

dinsdag

15:00 - 21:00

woensdag

15:00 - 21:00

donderdag

15:00 - 21:00

vrijdag

13:00 - 21:00

zaterdag

13:00 - 21:00

zondag

13:00 - 21:00

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Horst


Groenewoudstraat 1
5961 VD Horst

Sushi Horst

Als ik zeg “Aardbeienland”, dan zeg jij? Horst natuurlijk! Dit is dé plek voor aardbeien liefhebbers en het leent zich perfect voor een familiedag of schoolreisje. Woon je in het gezellige Brabant of Limburg? Dan is de kans groot dat je hier wel eens bent geweest. Maar dat is niet het enige wat Horst voor jou in petto heeft. Zo beschikt Horst over een gezellig winkelcentrum, het bekende Koperslagmuseum en de Kantfabriek. Kortom: genoeg om je te vermaken tijdens een dagje uit!

Natuurlijk is een dagje uit niet compleet zonder een rijk vullende maaltijd om de dag mee af te sluiten. En zelfs dán zit je goed in Horst, want in hartje Horst vind je Mr. Sushi Horst. Hier vind je de allerlekkerste sushi, poké bowls en bites van heel Horst! En weet je wat nog beter is? Dat we je sushi gewoon bij jou op locatie komen bezorgen. Waar je ook bent, onze sushi komt jouw kant op!

Sushi bestellen Horst

Of sushi bestellen in Horst lang duurt? Welnee! Een bestelling plaatsen bij Mr. Sushi Horst is zo gepiept. Het enige wat jij hoeft te doen is onze menukaart bekijken, jouw favoriete gerechten samenstellen en te drukken op de bestelknop. Bestelling afgerond? Dan gaan onze top specialisten direct aan de slag met het maken van jouw bestelling, zodat jij in een mum van tijd erachter komt hoe de lekkerste sushi van Horst smaakt. Sushi bestellen in Horst is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Sushi Horst: bezorgen in een handomdraai

Net als dat Sushi bestellen in Horst slechts één minuut van je tijd kost, kost het bezorgen van jouw sushi ons ook slechts een paar minuten! Hoe het proces in zijn werk gaat? Wij ontvangen je bestelling, gaan direct aan de slag en tot slot springen onze bezorgers op hun fietsen en komen zo snel mogelijk jouw kant op. Wij garanderen dat jij je sushi net zo vers opeet als wanneer jij ‘m bij ons in de keuken komt ophalen. Bestel via de website of geef ons een belletje!

Natuurlijk kun jij je sushi ook gewoon bij Mr. Sushi Horst ophalen! Dus ben je in de buurt, kun je een frisse neus gebruiken of vind jij een bezoek aan de leukste keten van Horst simpelweg enorm gezellig? Dan ben je van harte welkom bij Mr. Sushi horst, gelegen aan de Hendrik Staetslaan! Plaats jouw bestelling eenvoudig van tevoren of bestel ter plaatse. Wij maken je bestelling zo snel mogelijk klaar terwijl jij wacht.

Het ruime assortiment van Mr. Sushi Horst

We weten het: we maken je het niet bepaald gemakkelijk met ons grote aanbod aan sushi. Toch is sushi bestellen in Horst niet zo lastig als je denkt. Onze gerechten zijn stuk voor stuk onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor je snel kan vinden wat jij zoekt! Ga je voor sushi met vis of vlees? Of laat jij je verrassen door onze heerlijke vega of vegan gerechten? We vinden het belangrijk dat iedereen van de beste sushi in Horst kan genieten. Want zeg nou zelf, wat is er nu gezelliger dan samen sushi eten?

Bestel direct jouw sushi bij Mr. Sushi Horst!

Voor kakelverse sushi ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je ook helemaal zin gekregen in de lekkerste sushi van Horst? Haast je snel naar ons menu en bestel jouw favoriete sushi gerechten. Plof lekker op de bank en wacht tot onze bezorgers voor de deur staan of kom gezellig onze kant op.