...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

ALPHEN AAN DEN RIJN

De lekkerste sushi van Alphen aan den Rijn razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Julianastraat 34
2405 CH Alphen aan Den Rijn

Tel: 0172 608 924

bezorgtijden

maandag

14:00 - 22:00

dinsdag

14:00 - 22:00

woensdag

14:00 - 22:00

donderdag

14:00 - 22:00

vrijdag

14:00 - 22:00

zaterdag

14:00 - 22:00

zondag

14:00 - 22:00

openingstijden

maandag

14:00 - 22:00

dinsdag

14:00 - 22:00

woensdag

14:00 - 22:00

donderdag

14:00 - 22:00

vrijdag

14:00 - 22:00

zaterdag

14:00 - 22:00

zondag

14:00 - 22:00

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Alphen aan Den Rijn


Julianastraat 34
2405 CH Alphen aan Den Rijn

Sushi Alphen aan den Rijn

Gecharmeerd door de geschiedenis van het Romeinse tijdperk en de Oude Hollandse Waterlinie? In Alphen aan den Rijn reis je terug in de tijd! Deze prachtige stad, gelegen in de provincie Zuid-Holland, kenmerkt zich door een landschap van veenweide, droogmakerijen, rivieren, kwekerijen en natúúrlijk de vele bruggen. Of je nu op een romantische date gaat, een dagje weggaat met vrienden of een gezinsuitje hebt: Alphen aan den Rijn is altijd een goed idee.

Ook als je houdt van shoppen en lekker eten kun jij je er helemaal uitleven. Zo vind je midden in de stad, op loopafstand van het station, Mr. Sushi Alphen aan den Rijn! Dit is dé place to be voor sushi bestellen in Alphen aan den Rijn. Ben je na een dagje cultuur snuiven toe aan een lekker diner of heb je zin in een snelle hap terwijl je richting het station loopt? Dan weet je waar je moet zijn voor de beste sushi van Alphen aan den Rijn!

Sushi bezorgen Alphen aan den Rijn

Na een lange dag heb je natuurlijk geen zin om in de wachtrij te gaan staan voor een druk restaurant. Al helemaal niet als je eenmaal weet dat de beste sushi van Alphen aan den Rijn gewoon bij jou thuis of op locatie kan worden bezorgd. Gelukkig kost sushi bestellen in Alphen aan den Rijn je slechts een paar klikken op je scherm. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete gerechten te kiezen en je bestelling te plaatsen. En de rest? Dat is ons pakkie-an! Na het plaatsen van je bestelling gaan onze bezorgers direct aan de slag met het maken van je bestelling en voor je het weet staan onze bezorgers bij je voor de deur. Sushi bezorgen in Alphen aan den Rijn is niet voor niets zo geliefd onder de inwoners!

Sushi afhalen Alphen aan den Rijn

Kom jij liever onze kant op voor een frisse neus én natuurlijk de beste sushi van Alphen aan den Rijn? Dan heten wij je van harte welkom! De sushi experts van Mr. Sushi Alphen aan den Rijn staan 7 dagen per week paraat voor alle sushi liefhebbers. Óók als zij hun sushi liever afhalen in Alphen aan den Rijn. Plaats jouw bestelling van tevoren zodat onze bezorgers direct daarna aan de slag kunnen met het maken van jouw bestelling. Des te eerder jouw bestelling voor je klaarstaat!

Sushi Alphen aan den Rijn: ruim assortiment

Mr. Sushi Alphen aan den Rijn wil je het liefst ál het lekkers laten proeven uit de Japanse keuken. Een karig aanbod is een no-go voor ons en daarom vind je op onze menukaart meer dan 100 verschillende gerechten. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen en dat is dat ze stuk voor stuk vers en authentiek lekker zijn! Of je nu grote trek hebt en hunkert naar een complete sushi box of kleine trek hebt en liever gaat voor losse sushi rollen: Mr. Sushi Alphen aan den Rijn is altijd een goed idee! En zelfs voor de vega of vegan lovers is er genoeg aanbod! Zo vind je er onder andere een veggie sushi box, veggie roll, vegan tempura ebi roll, vega hand roll en diverse vegan snacks . Kortom: voor ieder wat wils!

Proef de beste sushi Alphen aan den Rijn

Laat ons raden: jij kunt niet meer wachten om jouw tanden in de beste sushi van Alphen aan den Rijn te zetten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Tijd om jezelf te gaan verwennen met al het lekkers dat we te bieden hebben. Pak de online menukaart en de aanbiedingen er maar bij en ga jouw sushi bestellen in Alphen aan den Rijn. Kom jouw sushi bij ons afhalen of kies voor gemak en laat jouw sushi bezorgen in Alphen aan den Rijn. Net zo makkelijk!