...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

AMERSFOORT

De lekkerste sushi van Amersfoort razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Leusderweg 117
3818 AB Amersfoort

Tel: 033 785 78 29

bezorgtijden

maandag

16:00 - 21:00

dinsdag

16:00 - 21:30

woensdag

17:00 - 21:25

donderdag

16:00 - 21:30

vrijdag

16:00 - 21:30

zaterdag

14:00 - 21:30

zondag

16:00 - 21:30

openingstijden

maandag

16:00 - 21:00

dinsdag

16:00 - 21:30

woensdag

17:00 - 21:25

donderdag

16:00 - 21:30

vrijdag

16:00 - 21:30

zaterdag

14:00 - 21:30

zondag

16:00 - 21:30

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Amersfoort


Leusderweg 117
3818 AB Amersfoort

Sushi Amersfoort

In het hart van Nederland bevindt zich het mooie stad Amersfoort. Dit is dé place to be voor een gezellig dagje shoppen, maar dat niet alleen. Als je door het centrum wandelt, word je overspoeld met historische gebouwen, goed onderhouden monumenten en een eeuwenoud stratenpatroon. Het is dus geen verrassing dat deze prachtige stad zich uitstekend leent voor een dagje uit. Maar nu komt de grote vraag: waar ga je na een dagje shoppen en cultuur snuiven heen als je zin hebt in de beste sushi van Amersfoort?

Dat kan er maar één zijn, namelijk Mr. Sushi Amersfoort! Hier staan onze sushi experts paraat om – elke dag weer – klanten te verblijden met heerlijke authentieke Japanse gerechten.

Laat je favoriete sushi bezorgen in Amersfoort

Wij begrijpen maar al te goed dat je na een lange werkdag, shopdag of een dag luieren op de bank geen zin hebt in uitgebreid koken. Hoe fijn is het dan als de beste sushi van Amersfoort bij jou thuis tot aan de voordeur kan worden bezorgd? Superfijn! Zo kun je ongestoord verder kijken naar je serie of huishoudelijke taken doen, zodat je na het eten lekker kunt uitbuiken op de bank. En ben je buitenshuis, maar wil je toch genieten van de lekkerste sushi? Geen probleem, dan komen onze bezorgers gewoon bij je langs op de afgesproken locatie.

Sushi bestellen in Amersfoort kan eenvoudig online en kost je slechts één minuut van je tijd. Pak de menukaart er maar bij en bestel jouw favoriete gerechten. Bestelling geplaatst? Dan gaan onze sushi chefs direct aan de slag en komen onze bezorgers zo snel mogelijk jouw kant op!

Sushi afhalen in Amersfoort

Misschien heb je helemaal geen zin om lui op de bank te liggen, maar kom je liever onze kant op voor het afhalen van de beste sushi van Amsersfoort. Natuurlijk ben je dan van harte welkom bij Mr. Sushi Amersfoort, gelegen aan de Leusderweg. Plaats je bestelling alvast online, zodat je wij aan de slag kunnen met je bestelling terwijl jij onderweg bent. Het voordeel hiervan? Niet hoeven wachten bij aankomst, maar direct genieten van de lekkerste sushi! Sushi afhalen in Amersfoort is zo gek nog niet, toch?

Jij noemt het – wij maken het: Mr. Sushi Amersfoort

En dat is echt zo! Wij doen er namelijk alles aan om te voldoen aan jouw (specifieke) wensen. Zo hebben we een ruim assortiment aan sushi rolls, poké bowls en bites & extra’s! Van vlees- en visgerechten tot vega en vegan gerechten: je vindt het allemaal bij Mr. Sushi Amersfoort! Kortom: genoeg opties én variaties. Zo geniet iedereen van de beste sushi van Amersfoort!

Sushi bestellen Amersfoort is zo gedaan!

Enorme trek gekregen? We got ya! Surf naar ons menu en ontdek onze aanbiedingen, bestel jouw favoriete gerechten bij Mr. Sushi Amersfoort en geniet binnen no-time van de lekkerste Japanse gerechten. Wij bezorgen jouw bestelling super snel voor je deur. Zo kun je na het bestellen lekker ontspannen tot onze bezorgers er zijn.

Ben je in de buurt en is sushi afhalen in Amersfoort daarom zo gedaan? Kom dan gezellig bij ons langs! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Dōzo omeshiagarikudasai, oftewel eet smakelijk!