...

Mr. SUSHI

Mr. SUSHI

RODEN

De lekkerste sushi van Roden razendsnel bij jou thuis bezorgd!

adres

Heerestraat 10
9301 AG Roden

Tel: 050 305 0008

bezorgtijden

maandag

14:00 - 21:00

dinsdag

14:00 - 21:00

woensdag

14:00 - 21:00

donderdag

14:00 - 21:00

vrijdag

14:00 - 21:30

zaterdag

14:00 - 21:30

zondag

14:00 - 21:30

openingstijden

maandag

14:00 - 21:00

dinsdag

14:00 - 21:00

woensdag

14:00 - 21:00

donderdag

14:00 - 21:00

vrijdag

14:00 - 21:30

zaterdag

14:00 - 21:30

zondag

14:00 - 21:30

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Roden


Heerestraat 10
9301 AG Roden

Sushi Roden

Als ik zeg “moi, mooier, mooist”, dan zeg jij? Roden natuurlijk! Roden is een karakteristiek dorpje in de Nederlandse provincie Drenthe en staat voornamelijk bekend om haar rijke cultuur, theater, bioscoop én kunstcentrum. In het centrum van Roden kun je perfect terecht voor de dagelijkse boodschappen, verse (Drentse) lekkernijen, uitgebreid winkelen en misschien wel het belangrijkste: de beste sushi van Roden! Dus ben je op zoek naar een sushirestaurant en heb je enorm veel trek gekregen in een heerlijk authentiek Japans gerecht? Zoek dan niet verder! Bij Mr. Sushi Roden ben je aan het juiste adres voor sushi bestellen in Roden. Waar wacht je nog op? Onze bezorgers staan al in de startblokken om jouw bestelling veilig én snel naar je toe te brengen!

Sushi bestellen Roden: zo gepiept!

Druk, haast, moe of simpelweg geen zin in om je sushi zelf te komen halen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze bezorgers brengen jouw bestelling namelijk met alle plezier naar jou thuis, tot aan de voordeur! Het enige wat jij hoeft te doen is je bestelling te plaatsen en de deur open te maken wanneer onze bezorgers bij jou op de stoep staan. Sushi in Roden bestellen is een fluitje van een cent!

Ben je nog in het centrum na een middagje winkelen en cultuur snuiven of ben je toevallig in de buurt van de Heerestraat? Dan vind je het misschien wel fijner om jouw bestelling bij ons af te halen! Plaats jouw bestelling alvast online, zodat onze sushi makers direct aan de slag kunnen terwijl jij watertandend onze kant op komt gelopen. Dan is de kans groot dat jouw bestelling bij aankomst al voor je klaarstaat. Yes, zo kun jij zo snel mogelijk jouw tanden zetten in die oh zo heerlijke sushiroll of poké bowl . De beste sushi van Roden is altijd binnen handbereik!

Sushi in Roden: ruim aanbod

Eén van de dingen die je mag verwachten van een expert in sushi is natuurlijk een ruim aanbod! Daarom vind je bij Mr. Sushi Roden wel meer dan 100 lekkernijen op de kaart, van complete sushi boxen tot losse sushi rolls en kleine bites. Maar ook vega en vegan gerechten hebben een hun plekje op de kaart bemachtigd. Zo kan iedereen zorgeloos smullen van zijn favoriete gerechten. Dat is wel zo fijn en eerlijk, toch? Wat je nog meer mag verwachten van een sushi expert is natuurlijk kwaliteit. Bij ons geen flauwe, maar smaakvolle gerechten met ieder een eigen twist. Én gerechten met de mysterieuze vijfde smaak, genaamd ‘umami’. Echte smaakmakers kun je wel zeggen! Ook ervaren hoe het is om jouw tanden in de beste sushi van Roden te zetten? Surf dan naar de menukaart van Mr. Sushi Roden!

Bestel jouw sushi bij Mr. SUSHI Roden

Ook zin gekregen in sushi bestellen in Roden? Dan is het nu tijd om jouw favoriete gerechten bij elkaar te sprokkelen en je bestelling te plaatsen. Wij staan elke dag voor je klaar om binnen no-time de lekkerste sushi gerechten te maken. Laat jouw bestelling lekker bij je thuis bezorgen of kom gezellig onze kant op. Kies je voor een complete sushi box of ga je voor verschillende kleine gerechten? Hoe dan ook: wij maken precies hetgeen waar jij zin in heb.