...

SUSHI AMSTERDAM

Selecteer je filiaal.

enjoy your

fresh made

sushi box
||
Poke Bowl
||
Temaki

anywhere!

Mr. SUSHI Amsterdam West

sushi Amsterdam
Mercatorplein 7H
1057 BX Amsterdam

Mr. SUSHI Amsterdam Zuid

sushi Amsterdam
Vrijheidslaan 93
1079 KJ Amsterdam

Sushi Amsterdam

Amsterdam is dé toeristische trekpleister in Nederland. Niet zo gek, want hier valt ontzettend veel te beleven. Een rondvaart door de grachten, het Koninklijke Paleis op de dam of een bezoekje brengen aan het Anne Frank huis. Wat je ook van plan bent om te doen, vervelen zul je je nooit! En ben je na een dagje rondslenteren in de stad toe aan een welverdiende maaltijd? Ook dan zit je goed! Gezellige pleintjes met diverse eetgelegenheden zijn natuurlijk onmisbaar in een stad als deze. En wat is er nu lekkerder dan de dag afsluiten met de beste sushi Amsterdam? Precies, helemaal niets. Daarom staan onze sushi experts van Mr. Sushi Amsterdam 7 dagen per week klaar voor jou.

Sushi bestellen Amsterdam: vind jouw dichtstbijzijnde locatie

Of je nu kiest voor sushi bestellen Amsterdam of sushi bezorgen Amsterdam, er is altijd wel een Mr. Sushi bij jou in de buurt. Dus ook als sushi Amsterdam centraal niet bij jou om de hoek ligt, zijn er nog genoeg andere opties. Woon je in  Zuid of West Amsterdam en wil jij ook ervaren hoe de lekkerste sushi Amsterdam smaakt? Bekijk dan eens onze locaties sushi Amsterdam Zuid of sushi Amsterdam West!

Sushi bestellen Amsterdam

Een heerlijk diner bij jou thuis? Of genieten van de lekkerste sushi Amsterdam terwijl je je favoriete Netflix serie kijkt met jouw partner? Dat is dé definitie van quality time! Omdat wij jou een onvergetelijke avond willen bezorgen en jou snel van dienst willen zijn, is het plaatsen van je bestelling zo gepiept.

En dat niet alleen, want voordat je het weet staan onze razendsnelle bezorgers bij jou op de stoep. Zelfs als je een dagje in Amsterdam bent en geen zin hebt om te wachten op een vrij tafeltje in een druk restaurant, bezorgen wij jou sushi op de plek waar jij je bevindt! Kortom: sushi bestellen Amsterdam is altijd een goed idee!

Misschien is sushi bezorgen Amsterdam niets voor jou en kom jij liever zelf onze heerlijke sushi opzoeken. Begrijpelijk, want langs de mooiste straten van Amsterdam lopen is voor niemand een straf! Kom dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Mr. SUSHI Amsterdam.

Vegan sushi Amsterdam

Ben je vegan en wil je toch genieten van de lekkerste sushi Amsterdam? Dan zijn je opties bij veel restaurants beperkt, maar niet bij Mr. Sushi Amsterdam! Wij bieden een aantal overheerlijke vegan boxen en losse gerechten die onze creatieve sushi experts speciaal voor jou hebben samengesteld. Dus heb jij zin in sushi maar eet je geen dierlijke producten? Dan kun je zorgeloos genieten van onze vegan sushi Amsterdam!

Snel en eenvoudig sushi bestellen Amsterdam

Heb je trek gekregen en kun je niet wachten om je tanden te zetten in onze de beste sushi Amsterdam? Herkenbaar! Pak je telefoon erbij, bekijk de menukaart en sprokkel jouw favoriete sushi gerechten bij elkaar. Grote of kleine trek? Dat maakt voor ons niet uit. Wij zien jouw bestelling graag tegemoet en zeggen alvast: eet smakelijk!