...
sushi kerstsushi kerst

Snel en eenvoudig sushi bestellen met kerst

Natuurlijk kan dit bij Mr. Sushi

De tijd van feestvieren en gezelligheid is weer aangebroken, en dat is overal om je heen te zien! De versierde kerstbomen staan te schitteren in de woonkamer en iedereen doet de laatste kerstinkopen. Hoe je de kerst ook wilt doorbrengen, lekker eten staat centraal!

Sushi bestellen op eerste of tweede kerstdag? Nu bij Mr. Sushi!

Wil je jouw kerstdagen op een andere manier doorbrengen dan uren in de keuken staan om het kerstdiner op tijd af te krijgen? Dan is sushi perfect voor jouw kerst. Op veel van onze vestigingen staan onze sushi-chefs de eerste en tweede kerstdag voor jou klaar om het lekkerste kerstmenu te bereiden! Kijk voor de openingstijden op de pagina van jouw vestiging.

Sushi bestellen met kerst

We kunnen ons voorstellen dat jouw kerstdagen al druk genoeg zijn. Daarom nemen wij graag de verantwoordelijkheid van je over om jouw kerstdiner te bereiden. Wij komen jouw vers bereide sushi persoonlijk bezorgen.

Daarmee heb jij voldoende tijd om extra kerstballen in de boom te hangen, of alvast de kaarsjes aan te steken en kerstinkopen te doen. Zo geniet jij in het comfort van jouw versierde huis van de lekkerste sushi tijdens kerst.

Sushi afhalen of laten bezorgen met kerst

De kerstdagen doorbrengen met de hele familie, of juist met een klein gezelschap? Wij bezorgen je een onvergetelijke kerst, en laten jou en je gasten niet wachten op het lekkerste kerstdiner. Het plaatsen van je bestelling is dan ook zo gepiept. En dat niet alleen, want voordat de kerstspeech is uitgebracht staan onze razendsnelle bezorgers bij jou op de stoep. Kortom, sushi bestellen op eerste of tweede kerstdag bij Mr. Sushi is altijd een goed idee!

Kom jij liever zelf onze heerlijke sushi opzoeken? Begrijpelijk, want van de kerstsfeer genieten tijdens een wandeling door de mooi verlichte straten is voor niemand een straf! Kom dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Mr. Sushi vestiging om jouw heerlijke sushi af te halen tijdens kerst!

Vegan sushi voor jouw kerstdiner

Is een van jouw gasten vegan? Dan zijn je opties vaak beperkt. Maar niet bij Mr. Sushi! Wij bieden een aantal overheerlijke vegan boxen en losse gerechten aan die onze creatieve sushi-chefs speciaal hebben samengesteld! Dus wil jij een kerstdiner met opties zonder dierlijke producten? Bestel dan zorgeloos jouw kerstdiner bij Mr. Sushi.

Snel en eenvoudig sushi bestellen met kerst

Zie jij jouw perfecte eerste of tweede kerstdag al voor je, en kun je niet wachten om je tanden te zetten in onze lekkerste sushi? Herkenbaar! Pak jouw telefoon erbij, bekijk ons menu en stel jouw perfecte kerstdiner samen. Wij zien jouw bestelling graag tegemoet en zeggen alvast: fijne feestdagen, en eet smakelijk!